Als vrouwelijke kunstenaar is Linette meesterlijk in het weergeven van zielenroerselen en weet ze de reikwijdte en diepte van de menselijke emoties op herkenbare en ontroerende wijze weer te geven. Vanuit de menselijke behoefte aan verbinding is er een diepe herkenning en ontstaat de connectie met een divers palet aan gevoelens.

Ingetogen, ontroerende en gevoelige portretten, waardoor je de diepere laag en intimiteit van verborgen emoties wordt ingezogen.
Expressieve, dynamische en krachtige sculpturen, waarbij je de explosieve kracht en drive van de kunstenaar ervaart als een schreeuw om te leven.

Linette raakt.

Ritme, compositie, beweging en verstilling zie je terug in haar kunst.
Beelden in de openbare ruimte die een verhaal vertellen en als architectuur bewust in de omgeving zijn geplaatst. Schilderijen geïnspireerd op het waddengebied en zee waarbij het lijnenspel de hoofdrol speelt. Maar boven alles staat het verhaal, de mens en verbondenheid centraal.

Haar werk is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook diep emotioneel en intellectueel uitdagend.
Door het gebruik van symbolen, lagen van betekenis en subtiele details, nodigt Linette haar publiek uit tot reflectie en introspectie. Haar schilderijen en beeldhouwwerken zijn een uitnodiging om verder te kijken dan het oppervlak en de diepte van de menselijke ervaring te verkennen.

Linette heeft verschillende tentoonstellingen gehad in gerenommeerde galerijen en heeft lof gekregen voor haar unieke benadering van schilderkunst. Haar werken worden bewonderd door kunstliefhebbers vanwege de manier waarop ze complexe emoties en gedachten vertaalt naar verbluffende visuele composities.

Als beeldend kunstenaar blijft Linette evolueren en experimenteren. Ze duikt dieper in haar innerlijke wereld en verkent nieuwe technieken om haar artistieke reis voort te zetten. Haar naam staat synoniem voor artistieke diepgang en haar kunst blijft een brug slaan tussen de zichtbare en onzichtbare wereld van emotie en verbeelding.

Als maker van moderne kunst is ze een inmiddels bekende kunstenaar gespecialiseerd in kunst voor aan de muur met portretten, schilderijen van natuur en landschappen. Interieur stylisten en huiseigenaren zijn weg van haar kunst en wanddecoratie voor in huis en voor kantoorinrichting. Ook kunstverzamelaars kopen haar kunst.

Linette heeft als beeldhouwer van figuratieve kunst in bronzen beelden op meerdere plekken in Nederland monumenten en sculpturen staan. Door lange samenwerking en kennis van het werk in de bronsgieterij weet ze met beeldhouwen een brons beeld als meesterwerk te ontwerpen.
Haar kunst kopen kan door werk in opdracht en vrij werk met het duidelijk signatuur van de kunstenares. linette logo