Heerlijk om met vriendinnen te wandelen. Laatst hebben we een mooi #klompenpad gelopen. Je ziet de prachtige natuur, ontmoet elkaar in verhalen en het is nog #gezond ook. ‘Nederland is een land van wandelaars. Volgens de Koninklijke Wandel Bond Nederland zijn er 10,5 miljoen Nederlanders die minstens een keer per week wel eens #wandelen voor hun plezier. Ongemerkt is wandelen volkssport nummer een geworden. Er is geen #competitie, er zijn geen prijzen. #StudioSport besteed er geen aandacht aan, maar toch zit wandelen in ons #DNA en trekken we er massaal op uit.’ (Naar #wandellust van @TwanHuys) Zeker nu in de huidige situatie, waar alles op slot zit en wij als mensen ook, geeft die frisse neus en de ruimte een weldaad en gevoel van vrijheid wat we broodnodig hebben. Ergens tussen de tien en achttien maanden leren we rechtop staan en wandelen we voor het eerst zelfstandig de wereld in. De eerste stap van je #kind wil je als #ouders ook niet missen en is een magisch moment. In ons leven zetten we vele eerste stappen in figuurlijke zin. Daarbij is een beetje houvast heel fijn om door de deur van het onbekende te gaan. Maar uiteindelijk moet je soms ook het vertrouwde los laten. Loslaten en een eerste stap zetten om te #groeien. Groeien in wat je doet. Groei in wie je bent. #thesebootsaremadeforwalking #grow #deepen #blueshoes Het schilderij ‘Bijna Licht’ 100 x 150   Prijs op aanvraag
schilderij Bijna Licht 100 x 150 cm Grow

Bijna Licht 100 x 150 cm